Φεστιβαλ ΣυμηςΑνθρωπινες Ιστοριες / Human stories

Στα πλαίσια του πολιτιστικού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ 2010, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου στη πλατεία του Συλλόγου στο Χωριό, η μουσική παράσταση «Ανθρώπινες Ιστορίες».

Η Τατιάνα-Κατερίνα Θωμαΐδη και ο Όμηρος Κομνηνός έχουν δημιουργήσει τη μουσική παράσταση "Ανθρώπινες Ιστορίες" οι οποίες αποτελούνται από τραγούδια-διαμάντια από το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, του rock-έντεχνου και της κλασικής rock σκηνής. Τα τραγούδια της παράστασης διηγούνται ανθρώπινες ιστορίες. Σε μερικά σημεία της ροής, πεζός λόγος παίζει το ρόλο της συναισθηματικής ή χρονικής γέφυρας που ενώνει δύο εσωτερικούς ή φυσικούς χώρους.

Τραγούδι, ανάγνωση, επιλογή κειμένων: Τατιάνα - Κατερίνα Θωμαΐδη
Κιθάρα, τραγούδι, προϊόντα μουσικής τεχνολογίας: Όμηρος Κομνηνός

Η μουσική παράσταση «Ανθρώπινες Ιστορίες» είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Λεμονιάς Τσιριμώνα. Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, η Λεμονιά Τσιριμώνα, είχε έντονη δράση στα κοινά του νησιού. Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου προσέφερε τα μέγιστα έτσι ώστε να αναδειχτεί ο τόπος ο οποίος αγάπησε. Ασχολήθηκε με την Δημοτική Ραδιοζώνη Σύμης και έγραφε στην τοπική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ. Τον Ιούνιο του 2010 εκδίδει το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΗ». Λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στη Σύμη, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ώρα Έναρξης 21:00
Είσοδος ελεύθερη.


Updated 24/07/2010, 23:05 // 3361 hits