Φεστιβαλ ΣυμηςΠΡΕΜΙΕΡΑ με Βανδη-Κοκκινου / PREMIERE with Vandi-Kokkinou

Κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, και μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που κατέκλησαν κάθε γωνιά της πλατείας του Γιαλού και των γύρω δρόμων ξεκίνησε και επίσημα με μια εκρηκτική πρεμιέρα το φετινό φεστιβάλ.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου ενθουσίασαν τον κόσμο σε μια πολύ όμορφη συναυλία που κράτησε σχεδόν 3 ώρες και σίγουρα ικανοποίησε όλους όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στη Σύμη για την πρεμιέρα.

Ο φωτισμός, ο ήχος και το όλο στήσιμο της συναυλίας ήταν άψογος όπως και η διοργάνωση. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπήρχε αστυνόμευση μπροστά και δίπλα απ’ τη σκηνή χάρη στα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας της Σύμης που κατάφεραν να ελέγξουν τα μικρά παιδιά και τον κόσμο που ήθελαν να πλησιάσουν όσο γίνεται περισσότερο στη σκηνή.

Η SymiGremece.com βρέθηκε εκεί για να καλύψει τη συναυλία με φωτογραφίες και βίντεο. Να ευχαριστήσουμε θερμά το team της κυρίας Βανδή και της κυρίας Κοκκίνου καθώς και όλα τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν όταν τους ενημερώσαμε ότι καλύπτουμε τη συναυλία και για λογαριασμό του Φεστιβάλ και έκαναν ό,τι παιρνούσε απ’ το χέρι τους ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στη σκηνή.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το ατυχές περιστατικό με έναν Δημοτικό Σύμβουλο που μας “έκανε παρατήρηση” να πάμε “πιο πέρα” γιατί δεν έβλεπε τη σκηνή από εκεί που καθόταν (όταν μπροστά του στεκόντουσαν τουλάχιστον άλλα 200 άτομα), δεν έγινε ηθελημένα και ότι απλά... δεν γνώριζε (όπως θα όφηλε) ότι δεν βρισκόμασταν εκεί για διασκέδαση και ότι επί 3 ώρες δουλεύαμε ασταμάτητα για να καλύψουμε την εκδήλωση αφιλοκερδώς για λογαριασμό και του Δήμου...

Εμείς θα σας αφήσουμε με 50 φωτογραφίες και 3 βίντεο για να θυμηθείτε τι έγινε στην Πρεμιέρα του 16ου Φεστιβάλ Σύμης, ή να δείτε τι χάσατα αν δεν ήσασταν εκεί.

Καλή συνέχεια στο Φεστιβάλ.Το φεστιβάλ Σύμης γιορτάζει τα 16 του χρόνια και ανοίγει τα πανιά του πραγματοποιώντας την επίσημη πρεμιέρα του την Κυριακή 25 Ιουλίου με δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες, τη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη, όπως και όλες εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ, στην Οικολογία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας - φίλος και συνεργάτης του Γιάννη Ε. Διακογιάννη, εμπνευστή και δημιουργού του Φεστιβάλ Σύμης- που μας έχει τιμήσει με την παρουσία του και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.

Δρομολόγια θα εκτελέσει το πλοίο ΣΥΜΗ II από τη Ρόδο για τη Σύμη τη Κυριακή 25 Ιουλίου και ώρα 19:30 μ.μ. και από τη Σύμη για τη Ρόδο τη Δευτέρα 6:30 α.μ.. Τηλ. Επικοινωνίας με την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Σύμης: 2241037769, 2246071444.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σύμης είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή της Δωδεκανήσου.


Updated 25/07/2010, 23:15 // 5154 hits